Nieuws


20 Februari 2015


Onze vernieuwde website is nu officieel online


18 Februari 2015

Er wordt hard gewerkt aan onze website, binnenkort staat hij geheel online
Glasbewassing


Tegenwoordig zien we steeds meer kantoor- en bedrijfspanden met veel glas, niet alleen omdat het mooi is maar ook veel milieubewuster, doordat er buitenlicht binnenkomt hoeven de lampen minder snel aan binnen en dat bespaard al snel in de kosten van energie.


Na verloop van tijd worden de ramen vies waardoor er minder licht binnen komt en de lampen wel aan moeten. Daarom raden wij u aan uw ramen van uw kantoor- bedrijfs-, of winkelpand regelmatig te laten wassen.


Het wassen van ramen is een van de hoofddiensten van Bogaart Service & Cleaning. Wij werken met professionele materialen zodat uw ramen weer streeploos schoon zijn, tevens nemen wij ook de omliggende kozijnen standaard af.


Wij werken nog op de ouderwetse manier, wij wassen uw ramen namelijk handmatig op de ladder of eventuele hoogwerker, dit omdat wij ervan overtuigd zijn dat zo de ramen het beste schoon worden en langer schoon blijven. Ondanks dat wij op deze manier werken betaalt u geen cent meer bij ons, wij zijn zelfs goedkoper dan andere glazenwasserbedrijven die met geavanceerde systemen komen.


Indien u geinteresseerd bent of meer informatie wilt kunt u contact met ons opnemen. Wij komen dan persoonlijk bij u langs om de eventuele mogelijkheden te bespreken.