Oplevering en Eind Schoonmaak 

Bouw en/of opleverings schoonmaak:

Nadat er een verbouwing, renovatie of nieuwbouw heeft plaatsgevonden is een opleveringsschoonmaak noodzakelijk. Laat ons daarom zorg dragen voor een fris en gebruiksklaar pand. Wij verzamelen afval en voeren het desgewenst af, verwijderen stickers van ramen en panelen, verwijderen cementsluier van tegels, poetsen het sanitair en reinigen wanden, vloeren en plafonds. Bogaart Service & Cleaning maakt gebouwen schoon voordat ze (op)nieuw in gebruik worden genomen.

Bouwschoonmaak:

Allereerst maken wij in overleg met u een plan van aanpak, wij kunnen bijvoorbeeld ook in de laatste fasen van een nieuwbouw of renovatie al aanwezig zijn om grof vuil te verwijderen, op te ruimen, spullen uit te pakken, de eerste keer stof te zuigen enzovoort. Zo dragen wij er zorg voor dat uw bouwplaats altijd opgeruimd is, waardoor degenen die de bouwwerkzaamheden uitvoeren zich kunnen concentreren op hun werkzaamheden. Ook zijn wij inzetbaar voor eenvoudige en ondersteunende hand- en spandiensten.

Opleveringsschoonmaak: 

Onze vakbekwame medewerkers zorgen voor schone wanden, plafonds, vloeren, blinkend sanitair enzovoort. Alle soorten schoonmaak worden projectmatig ingepland en in de juiste volgorde uitgevoerd. In het geval dat er al meubilair staat zullen wij deze tafels, stoelen en kasten ook reinigen zodat alles er weer verzorgt uitziet en klaar is om te worden gebruikt. Dit alles kan in overleg ook in de avonduren of weekenden worden uitgevoerd.

Voor meer informatie of een offerte kunt u contact met ons opnemen

Nieuws


20 Februari 2015


Onze vernieuwde website is nu officieel online


18 Februari 2015

Er wordt hard gewerkt aan onze website, binnenkort staat hij geheel online