Nieuws


20 Februari 2015


Onze vernieuwde website is nu officieel online


18 Februari 2015

Er wordt hard gewerkt aan onze website, binnenkort staat hij geheel online

Schoonmaak Bedrijf en Bedrijfspand

Interieur verzorging

Een algemene schoonmaak is de reguliere schoonmaak van uw (werk)ruimte. Dagelijks dan wel één of meerdere malen per week komen wij bij u langs om schoon te maken.

Werkzaamheden die onder interieurverzorging kunnen vallen, zijn: stoffen, dweilen, stofzuigen, afvalemmers legen, sanitair reinigen, enz. Maar ook het bijvullen van koffieautomaten of de afwas kunnen worden gedaan. Het regelmatig laten uitvoeren van extra's als glasbewassing, vloeronderhoud of reiniging van raamdecoratie kan in het contract voor de algemene schoonmaak worden meegenomen.

Tevens kunt u ook bij ons terecht voor de interieurverzorging van uw  trappenhal/algemene ruimten van wooncomplexen of verzamelgebouwen van kantoorruimten

Een moderne trend in onderhoud is de schoonmaak overdag (in plaats van 's avonds na kantooruren of 's morgens vroeg).Overdag heeft u direct contact met ons en ziet u met eigen ogen welke kwaliteit we leveren. Bovendien zijn wij een gemakkelijk aanspreekpunt als u vragen of opmerkingen heeft. Mensen hebben het idee dat het erg storend is als er overdag wordt gepoetst, maar klanten die voor deze optie hebben kiezen, vinden de voordelen absoluut opwegen tegen de kleine ongemakken. Bovendien werken wij op een manier dat u minimale last van hun aanwezigheid heeft.

 

Indien u meer informatie wilt of eventuele mogelijkheden bespreken dan kunt u contact met ons opnemen.