Nieuws


20 Februari 2015


Onze vernieuwde website is nu officieel online


18 Februari 2015

Er wordt hard gewerkt aan onze website, binnenkort staat hij geheel online
Vloer Reiniging en Onderhoud

De vloer is het visitekaartje van uw bedrijf of instelling. Door intensief gebruik van de vloer word deze vuil of zelfs versleten. Wij adviseren u uw vloeren regelmatig te reinigen/onderhouden. Dit resulteerd niet alleen in een mooie schone vloer maar ook de levensduur van uw vloer word hierdoor aanzienlijk verlengt.

Diverse manieren van vloeronderhoud

Ongeacht welke vloer u heeft, het bepaalt ook een beetje de sfeer in uw bedrijf. Door de diversiteit van vloeren zoals: Tegelvloeren, tapijt, linoleum, marmoleum, natuursteen etc. is het van belang dat u de vloer laat onderhouden door een gespecialiseerd bedrijf met verstand van zaken. Bogaart Service & Cleaning is een gediplomeerd vloer specialist en wij kunnen op de volgende manieren vloeronderhoud verzorgen in uw bedrijf of instelling:

Specialistisch Vloeronderhoud

- Machinaal schrobben van alle soorten vloeren zoals: Tegelvloeren
  Linoleum, pvc, gietvloeren, garagevloeren, betonvloeren, natuurstenen
  vloeren, sportvloeren etc.
- Top- en Recoaten van linoleum, Marmoleum en Artoleum
- Highspeed Sprayen van Linoleum, Marmoleum en Artoleum
- Nat en droogreinigen van tapijt en carpetten
- Diepreinigen (zuren) van sanitaire vloeren
- Polijsten en kristaliseren van natuurstenen vloeren

Milieuvriendelijk

Door middel van speciaal samengestelde vloerpads zijn wij zelfs instaat uw vloer met enkel kraanwater te reinigen, zonder dat hier ook maar enig reinigingsmiddel aan te pas komt (informeer ons naar de mogelijkheden voor uw vloer).

Laat u vrijblijvend adviseren door Bogaart Service & Cleaning voor de mogelijkheden in uw bedrijf of instelling. Indien gewenst kunnen wij een proefstuk zetten alvorens u de gehele vloer laat reinigen. U kunt hiervoor contact met ons opnemen.