Meubel Reiniging

Waarom uw bureaustoel reinigen?

Het reinigen van de bureaustoel geeft een prettige, gezonde werkomgeving en leidt tot een verlaging van het ziekteverzuim. De bureaustoel is 1 van de meest gebruikte voorwerpen op kantoor, we brengen er gemiddeld 6 tot 8 uur per dag op door. Toch wordt deze vaak vergeten bij schoonmaakactiviteiten waardoor bureaustoelen de meest vervuilde objecten van een kantoor zijn. Zelf reinigen komt de stoel meestal niet ten goede, terwijl uw stoel er na een professionele schoonmaakbeurt weer als nieuw uitziet.

Het reinigen van bureaustoelen is heel belangrijk voor het behoud van de bureaustoel en uiteraard vele malen voordeliger dan overgaan tot vervanging. Als de stoffering van bureaustoelen niet gereinigd wordt ontstaat er een vieze filmlaag over en in de stoffering. Bacteriën, huisstofmijt, stofdeeltjes, koffievlekken en broodkruimels zijn bijna altijd terug te vinden op en in de stoffering van uw bureaustoel. Dit is zeer onhygiënisch en kan tot gezondheidsklachten van uw werknemers leiden.

 

Hoe wordt de bureaustoel gereinigd?

Wij komen naar u toe, tijdens werkuren of in de avond. Wij gebruiken een speciale diepreinigingsmachine waardoor bijna al het vuil uit de stoelen zal verdwijnen. De diepreinigingsmachine spuit een niet schadelijk reinigingsmiddel aangelengd met water onder hoge druk de stof in. Het reinigingsmiddel samen met het water trekt de stoffering in waarna het vuil losmaakt zodat het mee opgezogen kan worden. Door de krachtige zuiging van ons reinigingsapparaat komt nagenoeg alle viezigheid uit de stoffering van uw stoel.

Na de werking van de reinigingsvloeistof wordt het weer onder hoge druk grondig afgezogen. Door deze wijze van werken hoeft er geen overmatige hoeveelheid water gebruikt te worden. U kunt de bureaustoelen na een zeer korte droogperiode weer gebruiken (circa 4 uur). Door de korte droogtijd krijgen bacteriën, huisstofmijt, allergenen en schimmels veel minder kans.

Wat kost het reinigen van een bureaustoel

De prijs is afhankelijk van het aantal stoelen op uw locatie, voor een prijs op maat of meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Nieuws


20 Februari 2015


Onze vernieuwde website is nu officieel online


18 Februari 2015

Er wordt hard gewerkt aan onze website, binnenkort staat hij geheel online